Δημιουργώντας βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα σε πρακτικά βήματα

Αγαπητοί/ές,

έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στο διαδικτυακό εργαστήριο με θέμα:

«Δημιουργώντας βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα σε πρακτικά βήματα»
– Επιχειρηματικός σχεδιασμός για φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας οικονομίας –

που διοργανώνει το Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. Χανίων

την Τετάρτη 23 Ιουνίου 19:00-20:30

Εισηγήτρια- κα. Τζαμουράνου Έλενα- MA στο Responsible Management, Dock Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η πρακτική ανάδειξη της σπουδαιότητας του επιχειρηματικού σχεδιασμού και της σημαντικότητας που εμπεριέχει όσον αφορά την βιωσιμότητα του φορέα μας.

Κάποια ερωτήματα που θα μας απασχολήσουν είναι τα εξής: Τι σχέση μπορεί να έχει η επιχειρηματικότητα, το επιχειρηματικό μας μοντέλο με τη Κ.ΑΛ.Ο; Είναι έννοιες διφορούμενες ή μήπως τελικά υπάρχει σύγκλιση μεταξύ τους; Γιατί είναι απαραίτητα στοιχεία για την βιωσιμότητά μας;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Φορείς Κ.ΑΛ.Ο που τους απασχολεί η βιωσιμότητά τους αλλά και σε άτομα / ομάδες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία.

Το εργαστήριο υλοποιείται στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης και δημοσιότητας του Κέντρου Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. Χανίων με στόχο την προώθηση της Κ.ΑΛ.Ο. και η συμμετοχή είναι δωρεάν

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής

Για δήλωση συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/Qu3meGDixRzi9Vj67

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη φόρμα συμμετοχής στείλτε μας e-mail στο info@sse-chania.gr ή καλέστε μας στο 28210 – 55389 το αργότερο μέχρι και την Τρίτη 22/6 στις 12:00 το μεσημέρι.

Η πλατφόρμα διεξαγωγής της Ημερίδας είναι το Zoom. Λεπτομέρειες για την σύνδεση στην πλατφόρμα, όπως και το σχετικό link για την παρακολούθηση, θα σταλούν την ημέρα του εργαστηρίου σε όσους/ες δηλώσουν συμμετοχή στο εργαστήριο.

Παρακαλώ προωθήστε σε όποιον/α πιστεύετε ότι μπορεί να τ@ν ενδιαφέρει.

Η συμμετοχή σας θα μας χαροποιήσει ιδιαιτέρως.