Κ.ΑΛ.Ο και κοινωνικά κινήματα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Κέντρου Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο Χανίων στα πλαίσια του φεστιβάλ “Συλλογικοί Βηματισμοί” με θέμα “Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και Κοινωνικά Κινήματα”. Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές κ.κ Λαπατσιώρα Σπύρο και Νικολαΐδη Ευάγγελο για τα όσα σημαντικά μας είπαν αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν. Το ενδιαφέρον του κόσμου μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως και μας κινητοποιεί για την συνέχεια.

Σας περιμένουμε και στο γραφείο μας (Τσουδερών 46, καθημερινές 09:00 – 17:00) για να συνεχίσουμε τον γόνιμο διάλογο γύρω από την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία.

Στο 16:30 λεπτό μπορείτε να δείτε σχετικό απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης.

Πρόσκληση

Το Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο Χανίων θέλει να σας ενημερώσει ότι θα συμμετέχει στο φεστιβάλ “Συλλογικοί Βηματισμοί”, διοργάνωση Terra Verde Κοιν.Σ.Επ, διοργανώνοντας την κεντρική εκδήλωση στις 3 Σεπτεμβρίου με θέμα “Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και Κοινωνικά Κινήματα”.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30. Εισηγητές θα είναι οι επίκουροι καθηγητές του τμήματος Οικονομικών Επιστημών (Πανεπιστήμιο Κρήτης) Νικολαΐδης Ευάγγελος και Λαπατσιώρας Σπύρος. Ο χώρος της εκδήλωσης είναι στον Προμαχώνα San Salvatore (παλιό λιμάνι – πρώην Ξενία).

Θα προηγηθεί σύντομη παρουσίαση του Κέντρου Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο Χανίων.
Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαιτέρως.