Εργαλεία επικοινωνίας για ομάδα: online εργαστήριο, Δευτέρα 16/11 στις 18:00

Φίλες και φίλοι,

έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στο νέο online σεμινάριο που διοργανώνουμε με τίτλο “Εργαλεία επικοινωνίας για ομάδα”. Η θεματική του εργαστηρίου είναι σε συσχέτιση  με το θεματικό εργαστήρι που διοργανώσαμε 1η Οκτωβρίου στα Χανιά με τίτλο “Αποτελεσματικές συζητήσεις, διαχείριση διαφωνιών και επικοινωνία ομάδας” και ουσιαστικά πρόκειται για μια συνέχεια αυτού σε ζητήματα επικοινωνίας. (Για να παρακολουθήσετε αυτό το εργαστήρι δεν απαιτείται να είχατε παρακολουθήσει το προγενέστερο).

Το εργαστήρι είναι μια προσφορά του εκπαιδευτή ενηλίκων και πιστοποιημένου εκπαιδευτή Μη Βίαιης Επικοινωνίας Γιώργου Τσιτσιρίγκου, περισσότερα σχετικά με τον Γιώργο ΕΔΩ, προς το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας οικονομίας ν. Χανίων ως απόρροια της συνεργασίας και της φιλίας μας.

Οι θεματικές του εργαστηρίου είναι:
– Συνοπτική παρουσίαση του προηγούμενου εργαστηρίου “Αποτελεσματικές συζητήσεις, διαχείριση διαφωνιών και επικοινωνία ομάδας
– Τι σημαίνει ακούω
– Παραδείγματα καθρεφτίσματος
– Εξάσκηση με ένα συγκεκριμένο παράδειγμα
– Ερωτήσεις και απαντήσεις
– Σύντομη παρουσίαση της μεθοδολογίας Action Learning και του προγράμματος Action Learning για μέλη Κοιν.Σ.Επ  του Κέντρου Στήριξης.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως την Δευτέρα 16/11 στις 18:00 και η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί είναι το Zoom. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Σας προσκαλούμε να δηλώσετε την πρόθεση συμμετοχής σας με τους κάτωθι τρόπους:

Συμπληρώστε αυτή την φόρμα Google πατώντας ΕΔΩ.
ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο info@sse-chania.gr με θέμα “Συμμετοχή: Εργαλεία επικοινωνίας για ομάδα”.
ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 28210-55389.

Στα άτομα που θα δηλώσουν συμμετοχή θα τους στείλουμε λεπτομέρειες για το Zoom meeting την Κυριακή 15/11 στα email που θα δηλώσουν.

Και κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό!

Το εν λόγω εργαστήρι αποτελεί εισαγωγικό και αναγκαία προϋπόθεση για το online πρόγραμμα Action Learning για μέλη Κοιν.Σ.Επ που πρόκειται να υλοποιήσει το Κέντρο Στήριξης τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Οπότε ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!