Εργαστήρι: Αποτελεσματικές συζητήσεις, διαχείριση διαφωνιών και επικοινωνία ομάδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το θεματικό εργαστήρι που οργάνωσε το Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο την Πέμπτη 01 Οκτωβρίου στα Χανιά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον εκπαιδευτή Τσιτσιρίγκο Γιώργο όσο και όλους/ες τους συμμετέχοντες για το τόσο εποικοδομητικό απόγευμα που περάσαμε μαζί.

Πρόσκληση σε βιωματικό εργαστήρι

Φίλες και φίλοι,

έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στο νέο θεματικό εργαστήρι που διοργανώνουμε με τίτλο “Αποτελεσματικές συζητήσεις, διαχείριση διαφωνιών και επικοινωνία ομάδας”, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 17.30 – 21.00 στα Χανιά.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ανάπτυξης ικανοτήτων και δεξιοτήτων ατόμων που συμμετέχουν ή ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε εγχειρήματα Κ.ΑΛ.Ο. και είναι το επόμενο βήμα ύστερα από το συμμετοχικό εργαστήρι χαρτογράφησης αναγκών που πραγματοποίησε το Κέντρο τον Οκτώβριο, αποτελεί δε το πρώτο μιας σειράς θεματικών εργαστηρίων που έρχονται να απαντήσουν στις ανάγκες που καταγράψαμε.

Ο τόπος διεξαγωγής του εργαστηρίου είναι η αίθουσα σεμιναρίων ΛΕΚΤΟΡΙΟ, Μίνωος 31, Χανιά (ο δρόμος της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου).

Ώρα προσέλευσης: 17.30
Ώρες διεξαγωγής: 18.00 – 21.00

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί με απόλυτο σεβασμό και συμφωνία με τα μέτρα μη διάδοσης του Covid-19 όπως ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τους αρμόδιους φορείς.

Για τις ανάγκες του εργαστηρίου έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με τον εκπαιδευτή ενηλίκων και πιστοποιημένο εκπαιδευτή Μη Βίαιης Επικοινωνίας Γιώργο Τσιτσιρίγκο. Περισσότερα σχετικά με τον Γιώργο ΕΔΩ.

Το εργαστήρι προσφέρεται δωρεάν.

Για τη συμμετοχή σας στο εργαστήρι, συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (αν έχετε κάποιο πρόβλημα με την φόρμα συμμετοχής στείλτε μας ένα e-mail στο info@sse-chania.gr ή καλέστε μας στο 28210 – 55389) το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 28/09 (οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες λόγω συνθηκών). Στην περίπτωση υφιστάμενης ομάδας ενθαρρύνουμε όσες περισσότερες συμμετοχές είναι εφικτό από τα μέλη της ομάδας.

Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαιτέρως.

Το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο) νομού Χανίων λειτουργεί στα πλαίσια της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Terra Verde και μεταξύ άλλων διοργανώνει ποικίλες δράσεις δημοσιότητας (εκδηλώσεις, ημερίδες, βιωματικά εργαστήρια, ομιλίες) σχετικές με την προβολή της Κ.ΑΛ.Ο. καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής σε υφιστάμενους φορείς Κ.ΑΛ.Ο. ή/και σε φυσικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για την ίδρυση φορέων Κ.ΑΛ.Ο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο πατήστε ΕΔΩ.