Παρουσίαση Co-Fund: μια χρηματοδοτική κοινότητα για την Κ.ΑΛ.Ο.

Συμμετέχουμε και σας προσκαλούμε σε αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα, όσο και επιτακτική, πρόταση χρηματοδοτικών λύσεων από το ίδιο το πεδίο της Κ.ΑΛ.Ο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/07 στις 19:30.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Co-Fund: μια χρηματοδοτική κοινότητα για την Κ.ΑΛ.Ο. στην Ελλάδα.
Η πρόσβαση σε χρηματοδότηση με βιώσιμους όρους είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τα περισσότερα εγχειρήματα Κ.ΑΛ.Ο. ή, ακόμα χειρότερα, για ομάδες ανθρώπων που θέλουν να ιδρύσουν ένα νέο εγχείρημα Κ.ΑΛ.Ο. Γι’ αυτό σκεφτήκαμε την ιδέα του Community Funding: μιας μόνιμης κοινότητας αλληλεγγύης μεταξύ ανθρώπων και εγχειρημάτων Κ.ΑΛ.Ο., που έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν οικονομικά για τον παραπάνω σκοπό.
Σε συνεργασία με ορισμένες από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις Κ.ΑΛ.Ο. στην Ελλάδα, δημιουργήσαμε την Cο-Fund, ένα νέο εγχείρημα στο χώρο, για να κάνουμε το σχέδιο μας πραγματικότητα.
Στην πρώτη διαδικτυακή μας εκδήλωση, θα παρουσιάσουμε τους στόχους και τη δομή λειτουργίας της “Co-Fund”, και θα συζητήσουμε με ανθρώπους από το οικοσύστημα της Κ.ΑΛ.Ο., θέλοντας να αναπτύξουμε συνέργειες με άλλα εγχειρήματα, αλλά και ευρύτερα, ώστε να διευρύνουμε την κοινότητά μας με νέους χρηματοδότες-υποστηρικτές.
Θα μιλήσουν:
  • Δημήτρης Παπαζαχαρίας, Co-Fund
  • Στράτος Χατζηγιαννάκης, “Το Ροκάνι”
  • Λίλη Αχριάνη, “ΣυνΆλλοις”
  • Χρυσόστομος Γαλανός, Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. Χανίων
  • Γιώργος Γριτζάς, Πανεπιστημιακός, ΑΠΘ και ΕΑΠ
Περισσότερες πληροφορίες για την Co-Fund:
https://co-fund.gr/