Παρουσίαση για την Κ.ΑΛ.Ο στις Βρύσες Αποκορώνου

Το Κέντρο Στήριξης πραγματοποίησε την Παρασκευή 28/02  στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Βρυσών εκδήλωση γνωριμίας με την Κοινωνική και Αλληλέγγυα οικονομία και παρουσίασης καλών πρακτικών.

Το γκρουπ ήταν μικτό τόσο με πολίτες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο πεδίο της Κ.ΑΛ.Ο δημιουργώντας μια συνεταιριστική επιχείρηση όσο και με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που επιθυμούν να υποστηρίξουν σχετικές δραστηριότητες.

Με αυτή την πρώτη επαφή γνωριμίας δημιουργήθηκαν κάποιες σχέσεις που είμαστε σίγουροι ότι στο σύντομο μέλλον μπορούν να αποφέρουν σημαντικούς καρπούς συνεργασίας.

Πρόκληση

Το Κέντρο Στήριξης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο) ν. Χανίων, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αποκορώνου, διοργανώνει παρουσίαση και συζήτηση που αφορά την Κοινωνική και Αλληλέγγυα οικονομία αλλά και παρουσίαση καλών πρακτικών.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28/2/2020 και ώρα 18.00-20.00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Βρυσών, στο Δήμο Αποκορώνου.

Θα συζητήσουμε θέματα που αφορούν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο 4430/2016 για την Κ.ΑΛ.Ο ως μια διέξοδο για εργασία με τρόπο που να σέβεται τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τις επόμενες γενιές.

Η Κ.ΑΛ.Ο αποτελεί μια υπαρκτή επιλογή και για τον καταναλωτή καθώς εξασφαλίζει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής αξίας και ποιότητας σεβόμενα το περιβάλλον και τις εργασιακές σχέσεις.

Τέλος, θα παρουσιαστεί παράδειγμα καλής πρακτικής από ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. που δραστηριοποιείται στο νησί μας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.