Παρουσίαση Κ.ΑΛ.Ο στην Παλαιόχωρα

Το Κέντρο Στήριξης πραγματοποίησε, 18/12, στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Παλαιόχωρας εκδήλωση γνωριμίας με την Κοινωνική και Αλληλέγγυα οικονομία και παρουσίασης καλών πρακτικών.
Ο διάλογος με τους παρευρισκομένους ακούμπησε το ζήτημα των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και πως οι πρακτικές της Κ.ΑΛ.Ο μπορούν να δώσουν μια διέξοδο.
Οι ιδέες για την Παλαιόχωρα αλλά και την ενδοχώρα του Δήμου Καντάνου–Σελίνου πολλές και θα είμαστε από δίπλα να υποστηρίξουμε όσο μπορούμε.
Ευχαριστούμε όλους/ες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερα τον Πάτερ Νικόλαο που όχι μόνο μας φιλοξένησε αλλά παρακολούθησε την εκδήλωση με ζήλο και ενδιαφέρον.

Πρόσκληση

Το Κέντρο Στήριξης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο) ν. Χανίων διοργανώνει παρουσίαση και συζήτηση που αφορά την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία αλλά και παρουσίαση καλών πρακτικών.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 18.00-20.00 στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Παλαιόχωρας, στο Δήμο Καντάνου-Σελίνου.
Θα συζητήσουμε θέματα που αφορούν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο 4430/2016 για την Κ.ΑΛ.Ο ως μια διέξοδο για εργασία με τρόπο που να σέβεται τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τις επόμενες γενιές.
Η Κ.ΑΛ.Ο αποτελεί μια υπαρκτή επιλογή και για τον καταναλωτή καθώς εξασφαλίζει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής αξίας και ποιότητας σεβόμενα το περιβάλλον και τις εργασιακές σχέσεις.
Τέλος, θα παρουσιαστεί παράδειγμα καλής πρακτικής παραχώρησης χρήσης ακινήτου από Ο.Τ.Α. σε φορέα Κ.ΑΛ.Ο της περιοχής.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Κεφαλαιουχικές απαιτήσεις και Κ.ΑΛ.Ο. - Ένα πρόβλημα που ψάχνει απεγνωσμένα λύση ή μήπως λύσεις;

[vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=_z1UL9GfLYo" title="Κεφαλαιουχικές απαιτήσεις και Κ.ΑΛ.Ο. – Ένα πρόβλημα που...

Δίκαιο και Αλληλέγγυο εμπόριο - Ένα κίνημα υποστήριξης παραγωγών - μεταποιητών σε διεθνές και τοπικό επίπεδο

[vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=kB9qpPK2NWU" title="Δίκαιο και Αλληλέγγυο εμπόριο – Ένα κίνημα υποστήριξης...