Πολιτική Απορρήτου

Προοίμιο

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Κέντρου Στήριξης (https://sse-chania.gr/) δεν απαιτείται η συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποκτώνται πάντοτε με τη συγκατάθεσή σας (κατά την εγγραφή σας στο newsletter ή κατά την αποστολή μηνυμάτων).

Στο Κέντρο Στήριξης σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και φροντίζουμε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτή η πολιτική εξηγεί πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή επιθυμείτε να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνούμε μαζί σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Οι πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν προσωπικά μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικά, σε έντυπη μορφή ή μέσω SMS με τη δική σας συγκατάθεση.

Οι τύποι προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται ενδέχεται να περιλαμβάνουν ορισμένα ή όλα τα παρακάτω, ανάλογα με τις δραστηριότητές σας: όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου (κινητό και σταθερό) καθώς και στοιχεία του εγχειρήματος στο οποίο ανηκετε, όνομα, ιστοσελίδα, τηλέφωνο, διεύθυνση.

Με ποιους τρόπους συλλέγουμε δεδομένα

Οι πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν με τους παρακάτω τρόπους:

 • Όταν υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στις υπηρεσίες του Κέντρου Στήριξης.
 • Όταν εγγράφεστε ή συμμετέχετε σε μια εκδήλωση ή σεμινάριο του Κέντρου Στήριξης
 • Όταν μας ζητάτε να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας.
 • Όταν εγγράφεστε στην ιστοσελίδα μας για να λαμβάνετε το newsletter του Κέντρου Στήριξης
 • Όταν αναφέρετε κάποιο πρόβλημα με την ιστοσελίδα μας και χρειάζεται να σας ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες.
 • Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Σε αυτή την περίπτωση τα δεδομένα που αποθηκεύουμε είναι για στατιστικούς σκοπούς και για να βελτιώνουμε την ιστοσελίδα μας. Αποθηκεύονται το όνομα του παρόχου Internet που χρησιμοποιείτε, ο διαδικτυακός τόπος από τον οποίο επισκεφθήκατε την Ιστοσελίδα μας, οι επί μέρους σελίδες της Ιστοσελίδας μας τις οποίες περιηγηθήκατε, η διεύθυνση IP σας καθώς και η ημερομηνία και η διάρκεια της περιήγησής σας στην Ιστοσελίδα.

Σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων

Σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία συλλέγονται δια του παρόντος δικτυακού τόπου είναι ο εξής:

 1. Έλεγχος της τήρησης των όρων χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου και η ορθή του χρήση.
 2. Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι ιστοσελίδες μας θα λειτουργούν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο σε όλες τις συσκευές σας.
 3. Για να σας αποστέλλουμε νέα και πληροφορίες για τις ενέργειές μας.
 4. Για να σας προσκαλέσουμε να δηλώσετε συμμετοχή σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε.
 5. Για να σας ζητήσουμε να συμμετάσχετε σε έρευνες που διοργανώνουμε.
 6. Για να σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές στους όρους χρήση μας.
 7. Όταν μας το επιβάλουν νομοθετικές διατάξεις.
 8. Όταν είναι απαραίτητο προκειμένου να θεμελιώσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και τα έννομα συμφέροντά μας.
 9. Όταν είναι απαραίτητο να διαφυλάξουμε τα ζωτικά σας συμφέροντα ή τα ζωτικά συμφέροντα οποιουδήποτε άλλου φυσικού προσώπου.

Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες

Ο ιστότοπός μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες άλλων φορέων, εγχειρημάτων, εταιρειών ή ιστοσελίδες που ανήκουν ή διαχειρίζονται φορείς της κυβέρνησης. Αν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο σε οποιαδήποτε από αυτές τις ιστοσελίδες, λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι ιστότοποι έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και ότι δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για αυτές τις πολιτικές. Ελέγξτε αυτές τις πολιτικές πριν υποβάλλετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σε αυτούς τους ιστότοπους.

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα

Το Κέντρο Στήριξης σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτει, εκχωρεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει χωρίς τη συγκατάθεσή σας σε τρίτα, φυσικά ή νομικά, πρόσωπα, προσωπικά σας δεδομένα, πλην των περιπτώσεων που το επιβάλουν νομοθετικές διατάξεις. Πρόσβαση έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι/συνεργάτες του Κέντρου Στήριξης στα πλαίσια των καθηκόντων τους.

Χρονική διάρκεια αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα σας τηρούνται και επεξεργάζονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν. Μετά το τέλος της περιόδου διατήρησης, τα προσωπικά σας δεδομένα καταστρέφονται, διαγράφονται ή ανωνυμοποιούνται.

Δικαιώματα ως προς τα προσωπικά σας δεδομένα

Όσον αφορά στα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να μας ζητήσετε τα παρακάτω:

 • Να αποκτήσετε πρόσβαση σε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων μας.
 • Να διορθώσουμε οποιεσδήποτε ανακριβείς πληροφορίες ή δεδομένα που σας αφορούν.
 • Να διαγράψουμε οριστικά τις πληροφορίες και τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει για εσάς.
 • Να σας διαγράψουμε από λίστες επικοινωνίας που έχετε εγγράφει για να μην λαμβάνετε πλέον email, sms, τηλέφωνα από εμάς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προχωρήσετε σε κάποιο από τα ανωτέρω παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@sse-chania.gr.

Ενημερώσεις πολιτικής

Έχουμε ενημερώσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας λαμβάνοντας υπόψη τις νέες απαιτήσεις του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων («GDPR»). H Πολιτική ενημερώνεται από καιρό σε καιρό και δημοσιεύεται σε αυτή τη σελίδα. Η Πολιτική της ιστοσελίδας ενημερώθηκε για τελευταία φορά τον Ιούνιο του 2019.

Το Κέντρο Στήριξης διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παρόντων όρων προστασίας προσωπικών δεδομένων, στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας.