Συλλογικοί βηματισμοί

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο φεστιβάλ “Συλλογικοί Βηματισμοί” (2-3 Σεπτεμβρίου) στην πόλη των Χανίων, διοργάνωση Terra Verde Κοιν.Σ.Επ.

Το Κέντρο Στήριξης συμμετείχε ενεργά τόσο στην συνολική διοργάνωση του διημέρου όσο και με την οργάνωση / συντονισμό της κεντρικής συζήτησης της δεύτερης μέρας με θέμα “Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και Κοινωνικά Κινήματα”.

Παρακάτω παραθέτουμε αποσπάσματα από τον τοπικό τύπο που αφορούν το διήμερο καθώς και μερικές φωτογραφίες. Να θυμίσουμε ότι το Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο Χανίων λειτουργεί στην Τσουδερών 46 όλες τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 17:00.

• Άρθρο στα Χανιώτικα Νέα,  Επιτυχημένο το φεστιβάλ “Συλλογικοί Βηματισμοί”, 4 Σεπτεμβρίου 2019

Περίπου στο 14:38 απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης παρουσίαση του Κέντρου Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο Χανίων και της Terra Verde-chania με αφορμή το διήμερο Φεστιβάλ “Συλλογικοί Βηματισμοί” που πραγματοποιήθηκε 2-3 Σεπτέμβρη (Χανιά).

Στο 16:30 απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης με αφορμή την παρουσίαση / συζήτηση “Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και Κοινωνικά Κινήματα” που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του διημέρου “Συλλογικοί Βηματισμοί”. Η παρουσίαση / συζήτηση διοργανώθηκε από το Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο Χανίων.

Ο Θεσσαλονικιός αέναος επαναστάτης ξεσήκωσε τα Χανιά | Γιάννης Αγγελάκας (photos+video)

• Άρθρο στα Χανιώτικα Νέα, “Συλλογικοί βηματισμοί”, 31 Αυγούστου 2019

Συνέντευξη του στελέχους του Κέντρου Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο Χανίων Γαλανού Χρυσοστόμου στην κ. Πολύζου Κατερίνα, ΕΡΤ Χανίων, με αφορμή το διήμερο φεστιβάλ “Συλλογικοί Βηματισμοί” που πραγματοποιήθηκε 2-3

Συνέντευξη Τύπου στο Δίκτυο Fm 91,5 – diktyo fm που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2/9 με αφορμή το διήμερο φεστιβάλ “Συλλογικοί Βηματισμοί”.Σεπτέμβρη (Διοργάνωση Terra Verde Κοιν.Σ.ΕΠ- Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο).

https://flashnews.gr/post/399910/syllogikoi-bhmatismoi-2-3-septembrioy-sto-xwro-toy-promaxwna-san-salvatore

20 Μήνες Κέντρα Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο – Έκθεση Αποτελεσμάτων 2019 & 2020

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2866" img_size="medium" alignment="center"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Εσείς πόσο πιστεύετε ότι...

Παρουσίαση βιβλίου και συζήτηση Διαδρομές Εξόδου από την Κρίση: Τα Αλληλέγγυα και Συνεργατικά Εγχειρήματα στην Ελλάδα την Περίοδο 2016-17

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για τα εγχειρήματα Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας...